Valtteri Bottas a Haas-ok előtt volt a bahreini időmérő után. A finn szerint most az a cél, hogy a Haas-t legyőzzék. Szerinte az amerikai csapat jelenleg a negyedik erő az F1-ben.

A Ferrari és partnereik remekeltek Bahreinben. Valtteri Bottas az Alfa Romeo-val az időmérő edzésen hatodik, Kevin Magnussen a Haas-al hetedik lett. A futamon pedig a két Red Bull kiesése után a dán ötödik, a finn hatodik pozícióban ért célba. Bottas szerint most a Haas-t kell legyőzniük.

“Ha az időmérő előtt tudjuk, hogy az időmérőn és a futamon is hatodik helyen végzünk, azt elfogadtuk volna. Az igazat megvallva mindkét autóval az első tízben végezni sokkal jobb eredmény, mint amihez a csapat az előző pár évben hozzászokott. Úgy érzem, a következő célként a Haas legyőzését jelölhetjük ki. Erős autójuk van. A Mercedes, a Red Bull és a Ferrari kissé távolabb áll. Mi szinte ott vagyunk a többiek közül az első helyen. Ez nem rossz kiindulópont. A futamon nagyon erősek voltak…….”- árulta el Valtteri Bottas a Racer lapnak