Az szezonnyitó nullázás ellenére a Red Bull bizakodóan várja az F1 második versenyhétvégéjét. Max Verstappen szerint erősebben térnek majd vissza.

Max Verstappen a szezonnyitó nagy részében a második helyen haladt. A Red Bull mindkét autója meghibásodott és kiestek. Így nulla ponttal távoztak Bahreinből. Hivatalos hírek szerint az üzemanyagrendszerrel kapcsolatos hiba okozta a kieséseket. A végeredmény ellenére bőven talált pozitívumot a hétvégében a világbajnok, aki bizakodva várja a soron következő Szaúd-arábiai Nagydíjat

“Mindenkinek nehéz volt lenyelni az előző hétvégét. Csapatként együtt nyerünk, együtt veszítünk. Erősebben fogunk visszatérni ezen a héten. Jó csomagunk van és versenyképesek voltunk Bahreinben, szóval vannak elraktározható pozitívumok a hétvégéről, és még hosszú szezon áll előttünk, még csak az első versenyen vagyunk túl….Szaúd-Arábia? A pálya még mindig elég új számunkra. Tavaly kihívást jelentett a páratartalom. Pár változtatást végeztek. Szóval kíváncsi vagyok, most milyen lesz. Nagyon gyors pályáról van szó, nagy tempójú egyenesekkel, az idei autók viszont nehezebbek, szóval érdekes lesz látni, hogyan fognak teljesíteni. Várom már, élvezetesnek ígérkezik…..”- mondta Max Verstappen.