A Haas már az első futamon pontot szerzett. Kevin Magnussen pontszerző helyen zárt. Mick Schumacher sem volt ettől messze. Optimistán várják a következő versenyhétvégét. Komoly célokat tűztek ki.

A Haas egy fantasztikus ötödik hellyel és értékes pontokkal nyitotta a 2022-es szezont. Tavaly még messze voltak a pontszerző helyektől is. Idén azonban már komoly célokat tűztek ki. Célba vették a dobogós helyeket is. Magnussen és Mick Schumacher is szeretne idén dobogóra állni.

“Ha mindig csak a topcsapatok mögött vagy, és nem egy Mercedesben, Ferrariban vagy egy Red Bullban ülsz, akkor te vagy az első, aki dobogóra állhat, ha valami nem történik. A tempónk még nincs azon a szinten, hogy dobogóra állhassunk. Arra számítok, hogy olyan helyzetben leszünk, mint Bahreinben voltunk, és a középmezőny elejére kerülünk majd. Remélem, hogy ezt gyakrabban megtehetjük, és tartani tudjuk ezt a szintet. A célunk az, hogy dobogóra álljunk. Aztán ha ott vagy, akkor te vagy az első, aki megszerzi a dobogót, amikor eljön a szerencsenapod. Már korábban is előfordult, vagy a megfelelő időben jött a piros zászló, ahol nehéz előzni, vagy valami hasonló. Nem számítok ilyesmire, de a dobogóról álmodom.”- árulta el Kevin Magnussen. Mick Schumacher is egyetértett dán kollégájával. Örülne, ha az első három hely valamelyikén intenék le.