George Russell kitart amellett, hogy ő és csapattársának egyenlő feltételeket biztosít a Mercedes. Korábban Toto Wolff is erről beszélt. Hagyják versenyezni a két pilótát.

A Mercedes idén két brit pilótával állt rajthoz. Russell 24 évesen csatlakozott a német csapathoz. Valtteri Bottast váltotta. Russell gyors , de még tapasztalatlan. Viszont rengeteg potenciál rejlik benne. Russell három évet a Williams-nél töltött. Sokan úgy véli, hogy a Mercedesnél csak a hétszeres bajnok „szánsegédje” lehet. Russell szerint a Mercedes egyenlő feltételeket biztosít a két pilótának.

“Egyenlő feltételek mellett versenyzünk. Nincs csapatsorrend és utasítás. Teljesen egyenlő bánásmódban részesülünk. A Mercedes biztosított arról, hogy tisztességesen versenyezhetünk. Úgy gondolom, hogy karrierünk nagyon különböző szakaszaiban járunk. Kölcsönös a tisztelet közöttünk. Tudjuk, hogy nem egymással kell harcolnunk. Mindketten nyerni akarunk. Jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy nyerni tudjunk. Ezért együtt kell dolgoznunk, és ugyanabba az irányba kell haladnunk, hogy az autónk gyorsabban menjen.”- mondta George Russell a BBC-nek.