Március 11-én adták ki a Drive to Survive negyedik évadát. Max Verstappen ismételten rossz véleménnyel volt a Netflix F1-es dokumentumsorozatáról. A holland megnézett pár részt, de nem igazán tetszett a bajnoknak.

Max Verstappen nem akart részt venni a Drive to Survive negyedik évadában. Szerinte a sorozat nem a valóságot tükrözi. Úgy véli, hogy a Netflix túldramatizálja és elferdíti a valóságot, neki pedig nem tetszik ez a stílus. Már nemcsak ő adott hangot aggodalmainak. Carlos Sainz és Norris is azok között volt, akik szerint bizonyos részek már tényleg nem feleltek meg a valóságnak. Stefano Domenicali is elmondta, hogy elbeszélget majd a versenyzőkkel és a Netflixszel is, hogy miként lehetne javítani a helyzeten.

“Fontos, hogy a sztori ne váljon el a realitástól. Máskülönben az már nem lenne helyénvaló. Megnéztem néhány részt a legutóbbi évadból. Kissé meglepődtem, mert hallottam magamat beszélni benne. Vélhetően ez olyasmi, amit még 2018-ból szedtek elő megint, és újra felhasználták. Hogy mit gondolok a csatákról és miket szeretek csinálni. Ez viszont természetesen már rég nem igaz. Hallottam, hogy a hangom is más volt kicsit. Az is feltűnt, hogy amikor mondtam valamit, sokszor ott voltak körülöttem ezekkel a gémes mikrofonokkal, melyek sok dolgot felvettek. Erre is jobban oda kell figyelnem. Ez nem az én világom. Emellett próbáltak kiragadni különböző szituációkat a szezonból, majd összeollózni azokat egy bizonyos módon. Tetszett-e? Nem. Személy szerint nekem nem tetszett, és nem is rólam szól az a rész, ahogyan Lando-t és Danielt mutatták be, akik remek srácok. Nagyon rendesek, kezdjük ott. Lando viszont egy f***fejnek tűnt, pedig egyáltalán nem az. Ismerem Lando-t. Sokan mások is viccesnek és kedvesnek ismerik őt. Mindketten remek karakterek. Megnézed azt a részt, azon kezdesz gondolkozni, hogy ki ez a fickó, mi folyik itt? Ha pedig valaki most először látja a Forma–1-et, talán nem fogják őt szeretni. Ennek miért kéne így lennie?”- árulta el Max Verstappen.