Charles Leclerc és Max Verstappen nagy csatát vívott Szaúd-Arábiában is. A Ferrari pilótája úgy gondolja, hogy az ilyen csaták csak erősíti. Azt is hozzátette, hogy tisztelik egymást Verstappen-el.

A Ferrari a második futamon is gyors volt. Az olaszok versenyzői a szezonnyitóhoz hasonlóan ismét dobogóra állhattak. Vasárnap meg kellett elégedniük a második és harmadik hellyel. Lelcerc az utolsó körökben vesztette le a harcot. Max Verstappen-el nagyot csatáztak, de minkét pilóta szabályos keretek között küzdött.

“Nagyon élveztem a versenyt. Kemény, de igazságos küzdelem volt. Szerintem minden futamnak ilyennek kellene lennie. Persze nyerni akartam. Épphogy lemaradtam erről. Más beállításokkal mentünk a Red Bullhoz képest. Mi a kanyarokban voltunk gyorsabbak, ők inkább az egyenesekben, mert több leszorítóerővel rendelkeztünk. Nehéz volt így tartani a lépést, de ez már csak így megy. Nagyszerű munkát végeztek. Max és köztem mindig is megvolt a tisztelet. Főleg egy ilyen verseny után. Mind a ketten a határon autóztunk. Tiszteljük egymást, de természetesen most csalódott vagyok.”- árulta el Charles Leclerc.

Igazi Forma-1-rajongó vagy? Csak a fontos dolgokról és a lényegről szeretnél olvasni? Akkor téged is vár az F1Hírek Facebookos csoportja. Kövess minket és garantáltan nem maradsz le semmiről.