Daniel Ricciardo szerint a Mclaren előre lépett Bahrein után. Szaúd-Arábiában kettős pontszerzéssel is végezhettek volna. Az Ausztrál Nagydíj jön, mely talán kedvezhet a wokingi csapatnak.

Lando Norris hetedik helyen ért célba a Szaúd-arábiai Nagydíjon. A brit pilóta megszerezte első pontjait a Mclaren-nek. Daniel Ricciardo a 11. helyen haladt, de a Mclaren hirtelen megadta magát. Kénytelen volt félrehúzódni a bokszkijáratnál. Minden esélye meglett volna rra, hogy pontot szerezzen.

“Elvesztettem a hajtást. Több mindent okozhatott. . Talán féltengely volt, ha tippelhetnék, de nem vagyok szerelő. Ezt ne vedd készpénznek. Kettős pontszerzés is lehetett volna belőle, ami parádés dolog egy héttel ezelőtthöz képest. Szóval pozitívumokat találhatunk ebben a hétvégében. Még mindig hosszú út vár ránk, de előrelépés történt. Talán csak a pálya karakterisztikája miatt volt így. Kedvezett nekünk.
Habár azért nem villogtunk az eredménylistán. Magabiztosak voltunk péntektől fogva. Lesz még ingadozás pályától függően, de a melbourne-i vonal, tekintetbe véve a változásokat, sodró jellegű lesz, így remélhetőleg szintén kedvezni fog nekünk……”- árulta el Daniel Ricciardo.

Igazi Forma-1-rajongó vagy? Csak a fontos dolgokról és a lényegről szeretnél olvasni? Akkor téged is vár az F1Hírek Facebookos csoportja. Kövess minket és garantáltan nem maradsz le semmiről.