Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elárulta, hogy ameddig nem választ első számú pilótát az idei bajnoki harcra a Ferrari, az ő malmukra hajthatják a vizet. Sergio Perez-re még mai napig másodhegedűsként tekint.

A 2022-es szezonból még csak két futamot láthattunk. Az F1 szakértői szerint idén Verstappen-Leclerc csatákat láthatunk. Sokak szerint ők csaphatnak majd össze a bajnoki címért. Helmut Marko örül, hogy a sportszerű Ferrarival csatázhatnak a szezon elején a futamgyőzelmekért a Mercedes helyett.

“Tavaly Carlos legyőzte Charles-t. Idén Charles csúcsformában van. Ez azt is jelenti, hogy nem számíthatunk arra, hogy Carlos minket fog segíteni a pontok elrablásával. Nálunk is lesz első számú pilóta. A Mercedes valószínűleg elrontotta a beállításokat. Szerintem hamar megoldják és három csapat küzdhet a bajnoki címért.”- mondta Helmut Marko.

Igazi Forma-1-rajongó vagy? Csak a fontos dolgokról és a lényegről szeretnél olvasni? Akkor téged is vár az F1Hírek Facebookos csoportja. Kövess minket és garantáltan nem maradsz le semmiről.