Jacques Villeneuve, az F1 1997-es bajnoka szerint Toto Wolff és Lewis Hamilton nincs hozzászokva ilyen nehézségekhez. A hétszeres bajnok szenved, mert tökéletes autókhoz van szokva.

Jacques Villeneuve az F1 korábbi bajnoka nem szokta visszafogni magát. Szerinte a Mercedest letaszították az élről. Az autó nehezen kezelhető és a motor sem csúcs. George Russell pedig azért lehet jobb, mert korábban megszokta a gyengébb autót. A német gárda a motorerő terén a jelen állás szerint komoly hátrányban van. A kanadai szerint idén nem tudnak visszakapaszkodni a top

“Érdekes lesz látni, hogy mit tudnak tenni a jelenlegi helyzetben. Toto Wolff és Lewis Hamilton egyáltalán nincs hozzászokva ilyen nehézségekhez. Úgy vélem kimondhatjuk. Olyan jellegűnek tűnnek a problémáik, hogy ebben az évben már nem lesznek képesek harcolni a világbajnoki címekért. George miért teljesít jobban? Valamilyen mértékben képes kezelni ezt az autót is. Talán azért, mert a Williamsnél töltött évei során hozzászokott. Lewis ezzel most nem tud megbirkózni. Mindig ahhoz volt hozzászokva, hogy tökéletes autó van alatta és annyival gyorsabb, hogy nem is igen kell feszegetnie a határait…..”- árulta el Jacques Villeneuve a Formule1.nl szaklapnak.

Igazi Forma-1-rajongó vagy? Csak a fontos dolgokról és a lényegről szeretnél olvasni? Akkor téged is vár az F1Hírek Facebookos csoportja. Kövess minket és garantáltan nem maradsz le semmiről.