Ralf Schumacher keményen kritizálta Lance Stroll-t. Szerinte a kanadai pilótának más hobbit kellene keresnie. Sebastian Vettel-t helyettesítő Nico Hülkenberg-nek viszont állandó helyet adna az F1 mezőnyében.

Nico Hulkenberg-nek a szezonnyitó és a Szaúd-arábiai Nagydíjon kellett autóba ülnie. Sebastian Vettel elkapta a koronavírust és nem vehetett részt az első két futamon. Hülkenberg nem tesztelte az Aston Martin-t így nem ismerhette az autót. Nehéz helyzetben találta magát. A második versenyhétvégén a 12. helyen zárt. Jobb eredményt ért el, mint Lance Stroll.

Az április 10-én esedékes Ausztrál Nagydíjra valószínűleg visszatérhet Vettel. Hülkenberg pedig visszatérhet a tartalékos szerepbe. Akadnak olyanok, akik szívesebben néznék a két németet az Aston Martin volánja mögött.Ralf Schumacher a Sky Germany szakértője kifejtette, hogy reméli, Vettel visszatér. Viszont Hülkenberg-hez is ragaszkodna. Szerinte sokat segített az Aston Martin-nak

“Annak ellenére, hogy gumistratégiáját jelentősen befolyásolta a biztonsági autós fázis, nagyszerű munkát végzett, le a kalappal előtte. Évek óta alábecsülik őt, érdemes lenne átgondolni, hogy állandó helyet kapjon a mezőnyben. Ha Sebastian visszatér, akkor biztosan többet tud majd kihozni ebből a gyenge autóból. Jobban ismeri. Lehet, hogy fejlesztést is visznek Melbourne-be. Remélem, hogy mindent megtesznek a fejlődés érdekében. Aggódom egy kicsit Sebastian miatt. Remélem nem úgy fejezi be a pályafutását, hogy semmi esélye nincs a pontszerzésre.”- mondta Ralf Schumacher.