Gerhard Berger a napokban azt mondta, hogy Pierre Gasly érdemel még egy esélyt. Helmut Marko is ezen a véleményen van. Az idény közepén megvizsgálják Sergio Perez teljesítményét és döntést hoznak. A Red Bull nem akarja Gasly-t elveszíteni.

Pierre Gasly-t három évvel ezelőtt lefokozták és vissza kellett ülni az akkor még Toro Rosso néven futó csapat autójába. Jelenleg AlphaTauri néven versenyeznek. A francia pilóta nagyon jól teljesít. 2020-ben az Olasz Nagydíjat is megnyerte. Gasly felett folyamatosan ott lebeg az új esély lehetősége. Vajon kaphat újabb esélyt a Red Bull-nál?

“Gerhard Berger azt mondta, hogy Pierre érdemel még egy esélyt. Ebben nem téved, de szerződésünk van Sergio-val. Össze kell hasonlítanunk egymással a két pilóta teljesítményét. Sergio-val még mindig van időnk beszélni a jövőről az év közepéig. Addig értékeljük a teljesítményt. Pierre-rel szerződésünk van 2023-ig. Az viszont világos, hogy ha nem tudunk nagyszerű lehetőséget adni Pierre-nek, akkor valószínűleg őt el fogjuk veszíteni. Ezt sem akarjuk…..”- árulta el Helmut Marko a Formel1.de szaklapnak.