Daniel Ricciardo humorát sokan ismerhetik. Az ausztrál pilóta valószínűleg csak tréfált, mikor azt mondta, hogy a Las Vegas-i Nagydíj hivatalos bejelentése előtt a visszavonulásán gondolkodott.

Az F1 jövőre Las Vegas-ba is ellátogat. A amerikai város utcáin száguldozhatnak majd a versenyzők. Újabb éjszakai futamnak lehetünk szemtanúi.

Az F1 új videót tett közzé. Erre több pilóta is reagált. A videóban azt láthattuk, hogy átadták a “Welcome to Las Vegas” táblát. Daniel Ricciardo viccesen azt mondta, hogy a bejelentés előtt a visszavonulásán gondolkodott. Nagyon örült, mikor megtudta, hogy 2023-ben Las Vegas-ba is ellátogat az F1 mezőnye.

“Vissza akartam vonulni, de nem teszem meg.”- mondta viccesen Ricciardo. Jelenlegi szerződése a tervek szerint 2023 végéig szól. Az új helyszínnek szinte mindenki örült. “Ez egy elég kemény esemény lesz. Tudva, hogy ez egy igazi buliváros, nehéz egy autóversenyzőnek. Hogyan lehet itt koncentrálni? Nem tudom. Nehéz lesz.”- árulta el Lewis Hamilton.

“Biztos vagyok benne, hogy néhány pilóta elkölt majd pénzt a kaszinókban. Vasárnap pedig megpróbál majd nyerni.”- mondta Sebastian Vettel mosolyogva. Stefano Domenicali, a Forma-1 vezérigazgatója így nyilatkozott az új futamról. “Ez egy hihetetlen pillanat a Forma-1 számára. Egy harmadik helyszín Amerikában, mely demonstrálja sportágunk hatalmas vonzerejét. Las Vegas egy olyan hely, amit a világon mindenki ismerhet vendégszeretetéről, izgalmairól és a kaszinókról. Nincs jobb hely a Forma-1 számára, mint a világ szórakoztató központjában versenyezni. Alig várjuk, hogy ott lehessünk. Szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki segített abban, hogy Las Vegasba utazgassunk. Különösképp köszönjük Sisolak kormányzónak, a Clark megyei bizottságnak, Steve Hillnek az LVCVA-tól és helyi partnereinknek.”- mondta Stefano Domenicali.