Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke optimistán várja a folytatást. Bízik benne, hogy a szezon első felében tartani tudják a formájukat. A költséglimit révén a későbbiekben sem számít nagy visszaesésre.

A Haas nagy meglepetést okozott. Tavaly messze a mezőny végén kullogtak. A mezőny végéről hirtelen a középmezőny elején találták magukat. Kevin Magnussen Bahreinben az ötödik helyen zárt. Szaúd-Arábiában is értékes pontokat szerzett a maga kilencedik helyével. Günther Steiner szerint minden futamon esélyesek a pontszerzésre.

“Úgy vélem, hogy minden futamon célba vehetjük a pontszerző helyeket. Legalábbis a szezon első felében. Majd meglátjuk, hogy hoznak-e nagy fejlesztéseket a csapatok. Optimista vagyok, hogy tartani tudjuk ezt a formát, csak meg kell próbálnunk mindkét autónkkal pontokat szerezni. Nem a Ferrari vagy a Red Bull ellen harcolunk. Úgy vélem, tovább fejlődhetünk onnan, ahol most vagyunk. Nyilván a többiek közeledni fognak, de a költséglimittel ez már nem olyan, mint a régi szép időkben, hogy egyszerűen csak öntik bele a pénzt, és attól fejlődnek. Mi is fejleszteni fogunk…….”- mondta Günther Steiner a MotorsportWeek.com szaklapnak.