Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke is tisztában van azzal, hogy Mick Schumacher-nek magasabban van a léc. A német versenyzőnek bizonyítania kell.

A Haas tavaly még a mezőny végén kullogott. 2022-ben viszont nagyot léptek előre. A pontokat egyelőre a visszatérő Kevin Magnussen hozza.
Mick Schumacher a második szezonját tölti az F1-ben és mindkét hétvégén elmaradt a dántól. Szaúd-Arábiában volt eélye arra, hogy bejusson a Q3-be, de összetörte a Haas-t. Günther Steiner szerint ettől nem veszti el az önbizalmát.

“Nem hiszem, hogy önbizalmat fog veszíteni. Nyilván a léc most kissé magasabban van, mint előző évben. Tavaly a mezőny végén voltunk. A 19-20. hely volt a miénk. Idén viszont szerintünk jó, hogy nagyobb a nyomás rajta, mert ezt is meg kell tanulni. Mindig azt mondom, hogy minél magasabbra jutsz, annál kevésbé kapsz levegőt. Ezzel meg kell birkózni, ez is része annak, ha F1-es versenyző vagy. Minden versenysportolói vagy topmenedzseri pozícióban nagy a nyomás. Ha nem szereted ezt, akkor csinálj inkább valami mást.”- mondta Günther Steiner.