Carlos Sainz ebben az évben eddig elmaradt Charles Leclerc teljesítményétől. A spanyol pilóta úgy érzi, hogy készen áll az első győzelmének megszerzésére.

A Ferrari hosszú idő után újra az élen harcolhat. Legalábbis az első két futamon ezt láthattuk. Charles Leclerc egy első és egy második hellyel indította a 2022-es évet. Carlos Sainz egy második és egy harmadik helyet szerzett. A spanyol eddig elmaradt a moancói teljesítménytől, de úgy éri, készen áll arra, hogy felálljon a dobogó legfelső fokára.

“„Szeretnék egy győzelmet szerezni. A többit majd meglátjuk. Tovább kergetem az álmomat az F1-ben. Nyilvánvalóan az első győzelem megszerzése a cél. Majd a bajnokság megnyerése. Ahhoz, hogy bajnokságot nyerj, előbb egy futamot kell. Továbbra is ezt üldözöm: nem azt mondom, hogy ez meg is fog történni, de ezzel kelek fel és fekszem ágyba minden nap, úgyhogy remélem, hogy be fog következni. Egy ideje már készen állok az első győzelmemre. A bajnokság megnyeréséhez győzelemre és rendszeres dobogós helyezésekre van szükség…….”- árulta el Carlos Sainz a Beyond the Grid podcast adásában