Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke nem elégedett a csapat jelenlegi teljesítményével. A német csapat vezetője a 2013-as szezonról beszélt. 2022-es szezon a 2013-asra emlékezteti az osztrák szakembert.

A Mercedes elég gyengén kezdte el a 2022-es szezont. Se Hamilton, sem Russell nem állhatott fenn a dobogón az első két futamon. Sőt, Hamilton még a Q2-be sem jutott be Szaúd-Arábiában. Toto Wolffot ez arra az évre emlékezteti, amikor legutóbb ez volt a helyzet: 2013-ra, azaz a hibrid éra előtti utolsó idényre.

“Imádom a versenyt. Imádom a versengést. Nyolc éven át erősek voltunk. Mi vezettük a mezőnyt. Nem mindig volt így, de rendre sikerült az élre törnünk. A mostani helyzet viszont kicsit 2013-ra emlékeztet. Akkor egyszerűen nem voltunk egy szinten tempóban a Red Bullokkal és talán a Ferrarikkal sem, de tovább küzdöttünk. Most így érzem magam. A jelenlegi helyet elfogadhatatlan. A harmadik helyen állunk a rangsorban. Sőt, néha még ott sem. Egyszerűen nem opció, hogy ott maradjunk, ahol most vagyunk.”- árulta el Toto Wolff a RaceFans.net szakoldalnak.