Max Verstappen az ausztrál futamon sem tudott célba érni. Technikai hiba miatt le kellett állítania az autót. A címvédő idén már a másodjára nem ért célba. Gyorsan kell megoldást találniuk.

Max Verstappen Bahreinben és Ausztráliában is dobogós pozícióban autózott. Technikai gond miatt kénytelen volt idő előtt befejezni a futamot. A bikák így rengeteg pontot vesztettek. Hosszú távon pedig nem engedhetik meg maguknak az ilyen problémákat.

A holland bajnok a futam után azt mondta, hogy nincs egyértelmű megoldás. Keményen kell dolgozniuk a változás érdekében. Helmut Marko elárulta, hogy sikerült kideríteni a probléma forrását. Szivárgott az üzemanyag, de ennél jobban nem ment bele részletekbe.

“Tisztáztuk a Max autójában keletkezett üzemanyag-szivárgás okát. A dolog nagyon összetett. A probléma forrása teljesen máshonnan ered, mint Bahreinben.”- árulta el Helmut Marko a Speedweek kérdésére válaszolva. Többet erről mi sem tudtunk meg. Azt viszont tudni lehet, hogy a Red Bullnál igyekeznek optimistán hozzáállni a dolgokhoz. Christian Horner például továbbra is hisz a sikerekben