Lando Norris, a McLaren pilótája bevallotta, hogy az F1-ben töltött három éve alatt egyszer sem beszélt a finn Kimi Raikkönen-el. Pedig 60 versenyhétvégén át egy paddock-ban tartózkodtak.

Lando Norris elárulta, hogy “soha nem beszélt” Kimi Raikkönennel az F1-ben töltött három év alatt. Annak ellenére sem váltottak egy szót sem, hogy 60 versenyhétvégén egy paddockban tartózkodtak.

Kimi Raikkönen két évtizeden át versenyzett az F1-ben. A finn egy bajnoki címet szerzett és tavaly végleg visszavonult. 42 évesen befejezte F1-es karrierjét. Azóta nem sokat tudunk Raikkönen-ről. Utolsó három szezonját az Alfa Romeo csapatában töltötte. Lando Norris eközben Raikkönen korábbi csapatánál, a Mclaren-nél építette karrierjét. A két pilóta között 20 év van. A brit elárulta, hogy a 60 versenyhétvége alatt egyszer sem beszélt a finnel.

“Azt hiszem, hogy alig beszéltünk pár szót. Talán csak annyit kérdeztem tőle, hogy jól van-e. Ezt is akkor, amikor elmentünk egymás mellett. Nem igazán ismerem Kimi-t. Hiányoznak a Kimi interjúk. Ettől eltekintve nem ismerem őt……”- árulta el Lando Norris a Racingnews365.com szakoldalnak.