Sergio Perez aggodalmát fejezte a sok kiesés miatt. A mexikói pilóta sem nyugodt a három versenyen begyűjtött három nullázás miatt. Perez a Ferrari tempóelőnyét is kiemelte.

A Red Bull idei szezonja nem indult túl jól. A tempójuk jó, de a megbízhatósággal akadtak gondok. Bahreinben a futam hajrájában mindkét autójuk megadta magát, míg néhány napja Melbourne-ben Max Verstappen ugyancsak kiállni kényszerült. A nullázások miatt az energiaitalosok csupán a harmadik helyen állnak. Verstappen csak a hatodik helyen áll az egyéni pontversenyben. Perez aggódik az autó megbízhatósága miatt.

“Egyértelműen aggodalomra adnak okot. Már az első három versenyen is sok pontot veszítettünk, amelyeknek a végelszámolásnál nagy jelentősége lehet a bajnokságban. Tisztában vagyunk ezzel. A csapat teljes gőzzel dolgozik, hogy megoldásokkal álljunk elő. Biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk fordítani a dolgokat, és remélhetőleg újra a nulláról indulhatunk neki az európai szezonban. Ferrarik? Más szintet képviselnek. Úgy gondolom, az egyensúly sem volt az igazi nálunk, kissé rossz irányba mentünk el az autóval. Biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk tanulni ebből a hétvégéből, mert úgy tűnt, kissé keményebben bántunk a gumikkal, mint a Ferrari.”- árulta el Sergio Perez a motorsport szakoldalnak.

PlanetF1