Lando Norris és Daniel Ricciardo az ötödik és a hatodik helyen végzett Ausztráliában. Idén három futamot rendeztek és eddig ez a legjobb eredmény, amit a Mclaren elért. A wokingi csapat egyre magabiztosabb.

Andreas Seidl abban bízik, hogy a McLaren gyenge, bahreini szereplése egyszeri eset volt. A wokingi csapat Ausztráliában már sokkal jobban teljesített. Lando Norris és Daniel Ricciardo nem tudott pontot szerezni Szahírban. Ricciardo az időmérőn már a Q1-ben kiesett. Az első futam óta egyre jobban teljesítenek. Norris pontszerő helyen zárt Szaúd-Arábiában. Ausztráliában pedig mind a ketten a top 10-ben végeztek. A Mclaren-nek még mindig sok a dolga. Előbb a Mercedest szeretnék. A következő szint a Ferrari és a Red Bull lesz. Andreas Seidl már most magabiztosnak érzi magát.

“Úgy gondolom, hogy van egy csomagunk, amely minden versenyen képes a top 10-es helyezésekért harcolni. Úgy gondolom, hogy Bahrein egy nagyon különleges versenyhétvége volt számunkra. Remélhetőleg az ott tapasztaltak csak egyszeri eset volt. Nyilvánvalóan nem ott tartunk, ahol szeretnénk. Versenyképesebb csomagot akarunk, de dolgozunk rajta. Bízom benne, hogy egy kis idő elteltével visszatérünk.”- árulta el Andreas Seid az F1 Nation podcastjában.