Az Orosz Nagydíj törlése miatt 23 futam helyett 22 versenyt láthatunk. Egyes hírek szerint Szingapúrban láthatunk két futamot. Egyet nappal, majd egyet este. Természetesen nem egy napon. Ez a hír még nem hivatalos. Nem tudni, hogy pótolják-e a törlésre kerülő Orosz Nagydíjat.

Gunther Steiner szerint nem égetően fontos az Orosz Nagydíj pótlása. A pletykák a portugál, a török és a német pálya körül forognak. Felmerült azonban annak a lehetősége is, hogy két futamot rendeznek a szingapúri pályán. A sűrű program sem segít a probléma megoldásában. Az F1 vezetése még nem közölte, hogy irányba indulnának el. Gunther Steiner másképp tett. A Haas csapatfőnöke szerint nem fontos pótolni az Orosz Nagydíjat. Bőven elég a 22 futam is. Kiemelte, hogy csak abban az esetben szabad futamot rendezni, ha az a költségkeretet nem befolyásolja.

“Biztosnak kell lennünk abban, hogy a pálya által fizetendő díj elegendő, hogy ne veszítsünk pénzt, ha egy plusz futamra megyünk. A 22 futam szép szám. De ha tisztességes hozzájárulással el lehet jutni a 23-ig, az nekünk megfelel.”- árulta el Gunther Steiner, aki szerint akkor sem történne tragédia, ha 22 futamot láthatnánk a 2022-es szeoznban.

Racingnews365.com