Pierre Gasly elég rosszul teljesített Ausztráliában. A francia pilóta szeretné, ha Imolában már jobban teljesítene az olasz istálló. Azt azonban tudja, hogy sok tennivalójuk van még.

Pierre Gasly abban reménykedik, hogy az AlphaTauri az Emilia Romagna Nagydíjon egy lépést tehet előre. A francia pilóta bízik abban, hogy jó eredménnyel zárhatnak az olasz helyszínen.

Gasly a szezonnyitó futamon kiesett. Szaúd-Arábiában és Ausztráliában a nyolcadik helyen zárt. A pontszerzés nem feltétlenül volt egyszerű. A Safety Car időzítése miatt több helyet is vesztett. A futam végén örült, hogy a pontot tudott szerezni. A középmezőny csatája szoros maradt. Gasly szeretné, ha az AlphaTauri még közelebb kerülne versenytársaihoz Imolában

“Tudjuk, hogy van még tennivalónk. Több teljesítményt kell hoznunk a csomagba. Ezt szeretnénk elérni az imolai hétvégén. Láttuk, hogy a Mclaren és az Alpine nagyon gyors. Nagyon közel van a középmezőnyben, de nem kell sok teljesítményt találnunk ahhoz, hogy fejlődni tudjunk. Jó lenne, ha sikerülne egy lépést előrelépnünk Imolában.”- árulta el Pierre Gasly.