George Russell a negyedik, míg Lewis Hamilton a 13. helyen végzett a múlt hétvégi Emilia Romagna Nagydíjon. Miért van ekkora különbség a két pilóta között? Toto Wolff erre is kitért.

Toto Wolff úgy véli, hogy George Russell és Lewis Hamilton is jobban teljesít, mint az az eredmény is mutatja. Még annak ellenére is, hogy Imolában nagy szakadék volt a két pilóta között. Russell egész hétvégén jobban teljesített, mint Hamilton. Az időmérőn és a sprintfutamon is.

Russell vasárnap a negyedik helyen zárt. Hamilton csak a 13. helyet szerezte meg. Nico Rosberget , hogy azzal vádolja Wolffot, hogy “nem mondott igazat” Hamilton hétvégéjével kapcsolatban. Szerinte nemcsak az autó, de Hamilton is alul teljesített. Toto Wolff azonban nagyon szerette volna lekicsinyíteni a két pilótája közötti különbséget

“Láttuk, hogy nyitott DRS-el sem tudtak a pilóták előzni. Lehetetlen előzni. Főleg akkor, ha több autó követi egymást. Úgy gondolom, hogy Lewis-nak sokkal nagyobb tempójú volt, mint Pierre-nek vagy Alex-nak vagy az összes többi versenyzőnek, aki előtte autózott. Mindkét pilóta erőn felül teljesít. Sokkal jobban teljesítenek, mint az autónk. George rajtja jól sikerült. Kiváló versenyt futott. Olyan autót vezetett, ami nem volt jól beállítva. Lewis a mezőny másik felében ragadt.”- mondta Toto Wolff a RacingNews365.com-nak.