Az Emilia-Romagna Nagydíjon azt láthattuk, hogy a Red Bull “hirtelen” gyorsabb tudott lenni a Ferrariknál. Max Verstappen csapata némi frissítés után talán túl is szárnyalta az olaszokat. Verstappen szerint még nehéz lenne megmondani, hogy a Ferrari vagy a Red Bull jobb.

Max Verstappen nyerte az Emilia-Romagna Nagydíjat. A Red Bull pilótái már a verseny elején eltávolodtak Charles Leclerc-től. A mexikói pilóta a második helyen zárt. Így a bikák kettős sikerrel távoztak Olaszországból. Verstappen szerint a vasárnapi győzelem nem azt jelenti, hogy gyorsabbak lennének a Ferrarinál.

“Ezt mindig nehéz meghatározni. Minden pálya más. Ha megnézzük a melbourne-i futamot, akkor a helyzet teljesen más volt. Minden a részletekben múlik. Mindig ügyelnünk kell arra, hogy az autó egyensúlya megfelelő legyen. Lehet, hogy a miénk a leggyorsabb autó, de rossz egyensúllyal nem működik. Miami? Ez egy nagy kérdőjel lesz. Sok ember számára az lesz. Mindent vagy semmit. Természetesen jól állunk, de egyelőre nem tudhatjuk biztosan.”- mondta Max Verstappen a Racingnews365.nl oldalnak.