Az első négy versenyen a Ferrari és a Red Bull pilótái harcolhattak a futamgyőzelemért. Valószínűleg ők csaphatnak össze a bajnoki címért is. Helmut Marko nem hiszi, hogy a Ferrari képes lesz tartani a tempót.

Helmut Marko nagyon boldog volt. Imolában kettős sikert arattak. Gyakorlatilag nem hibáztak. Helmut Marko szerint ez az év ismét izgalmas lesz, de a Ferrari nem lesz képes a Red Bull frissítési ütemét.

“Nagyon fontos volt az imolai győzelem. Főleg a bahreini és a melbourne-i motorhiba után. 1-2. 2016 óta először. Szóval már itt volt az ideje. Ez nagyon fontos a morál szempontjából is. Ez is azt mutatja, hogy versenyképesek vagyunk. Max megérdemli ezt. Kétszer is elveszített tizennyolc pontot, amit egyébként könnyen visszaszerezhetett volna. Ferrari? Nem hiszem, hogy lépést tudnak velünk tartani. Ugyanolyan sebességgel fejleszti tovább autóját, mint mi. Ráadásul hibákat követnek el, amikor nyomás alatt vannak. Láttuk Carlos-t a melbourne-i időmérőn vagy Charles-t Imolában. Ez egy sport. Ez egy baráti csata köztünk és a Ferrari között…….”- árulta el Helmut Marko.