Sebastian Vettelt az Emilia-Romagna Nagydíj sajtótájékoztatóján arról kérdezték, hogy miről beszélt a Red Bull csapatfőnökével. egyes hírek szerint a Red Bull szeretné visszakapni Vettel-t. A négyszeres bajnok erről semmit sem tud.

Egyes hírek szerint Vettel ideje lejárt az F1-ben. A rossz eredmények és a nyeretlenség miatt a visszavonulás is megfordulhatott a négyszeres bajnok fejében. Voltak, akik szerint a Red Bull csapatfőnökével is váltott pár szót. Vajon elhagyja az Aston Martin istállót? Visszavonul vagy a Red Bull szeretné újra szerződtetni? Vettel azonban nyíltan bevallotta, hogy korábban is gondolt a visszavonulásra.

“Régóta nem beszéltem Christian-al. Nem igaz a pletyka. Az idő majd mindent eldönt. A hangsúly most a jelenen van. Hatalmas hegyet kell megmásznunk. Kijelöltük az útvonalat. Én úgy gondolom, hogy ez az útvonal azt is meghatározza, hogy a következő három-négy év hogyan fog alakulni. Mindenki számára eljön a nap, mikor a visszavonuláson gondolkodik. Mikor ér véget ez a kaland? Bármi legyen is az. Mi lesz a jövőben? Még nem tudom. Majd elválik.”- árulta el Sebastian Vettel a RacingNews365 szaklapnak.