Egyre többen mondják azt, hogy Lewis Hamilton nem alkalmazkodott jól az új autókhoz. Ralf Schumacher be kell ismernie, hogy jelenleg csapaton belül George Russell a gyorsabb.

Egyre többen fogalmaznak meg negatív véleményt ewis Hamilton idei teljesítményével kapcsolatban. A brit ezekre a kritikákra válaszolta azt mondta, hogy szerinte sokan szeretnének az ő szidalmazásával címlapra kerülni. Ralf Schumacher is beszállt is beszélt a hétszeres bajnok teljesítményéről.

“Beszéltünk kell Lewis Hamilton-ról. El kell gondolkodnia azon, hogy George Russell miért ennyivel gyorsabb nála. A tizenharmadik pedig természetesen nem az, amelyért Hamilton autóba ül. Be kell ismernie, hogy jelen pillanatban Russell a jobb pilóta. A következő néhány hétben is így alakulnak a dolgok, akkor izgalmas helyzetbe kerülhet a csapat. Talán változások lesznek a rangsorban. Én távol állok attól a véleménytől, hogy vissza kellene vonulnia. Lewis továbbra is a mezőny egyik legjobb versenyzője. Viszont az új autókhoz alkalmazkodniuk kell a pilótáknak.”- írta Ralf Schumacher a német Skyon megjelent bejegyzésében.