Carlos Sainz az F1-es szezon első négy versenyéből kétszer kiesett. Jócskán lemaradt csapattársától a bajnoki tabellán. Sainz szerint minden a részleteken múlik és hosszú még a bajnokság.

Charles Leclerc vezeti a Forma-1-es világbajnokságot. A monacói pilóta csapattársa , Carlos Sainz nem úgy kezdte az évet, ahogy eltervezte. Négy futamból kétszer kiesett. Az olasz versenyistálló két pilótája között már 32 pont a különbség. Az F1Hírek feltette a kérdést? Vajon ki kell-e a Ferrarinak kell-e első számú versenyzőt választania? Sainz szerint még túl korai ilyen döntéseket hozni

“Minden versenyen a pole-ért harcoltam. Talán az utolsó Q3-ban hiányzott egy tized. Még nem éreztem magam otthon az autóban. Nem kell sok teljesítményt találnom. Bármelyik pillanatban megtörténhet a váltás. Ez motivál engem. Charles természetesen kivételesen jól teljesített. Nem vagyok tőle messze. Nagyon erős kihívóm lesz. Még nem tudok mindent megtenni mindent, amit szeretnék az autóval. Minden a részletekben rejlik. Minden rendben lesz. Hosszú még a szezon…….”- árulta el Carlos Sainz.