Alex Albon azt mondta, hogy nem hibáztatja Lewis Hamiltont annak ellenére sem, hogy a brit kétszer is megfosztotta őt a dobogós helyezéstől.

Alex Albon Red Bull-nál versenyzett és sokan nagy figyelmet fordítottak a teljesítményére. Max Verstappen-től messze elmaradt és nehezen alkalmazkodott az autójához. Egyre nagyobb nyomás alá került. Egy dolog azért enyhíthette volna a nyomást. Ez az lett volna, ha dobogóra tud állni. Lewis Hamilton kétszer is megfosztotta ettől. Egyszer Ausztriában. Másodszor Brazíliában. A Beyond the Grid podcastnak nyilatkozva azt mondta, hogy a jobb eredmény más gondolkodásmódot biztosított volna.

“Egyik verseny után úgy bántak velem, ahogy teljesítettem. Úgy voltam vele, hogy….’Várj egy percet. Nem is teljesítettem rosszul.’ Azt hiszem, hogy az eredmény minden elcsendesített volna. A következő két futamon nem lett volna akkor felhajtás körülöttem. Lewis-t én soha nem hibáztattam a történtekért. Minden rajtam múlik. Az, ami történt csak egy a sok közül. Őszintén szólva, ha visszagondolok a Brazil Nagydíjra, akkor úgy hiszem elkerülhettem volna a balesetet. Ha megnézzük az ütközéseket, akkor soha sincs egy hibás. Mindig van egy kis adok-kapok a legtöbb ilyen incidensben…….”- mondta Alex Albon.

PlanetF1