John Watson szerint Lewis Hamilton az Angol Nagydíjig dönthet arról, hogy folytassa-e karrierjét. Szerinte a hétszeres bajnok fejében most tudatosult, hogy nem szerzi meg a nyolcadik világbajnoki címét.

Lewis Hamilton az elmúlt években sorra a bajnoki címért harcolhatott. 2022-ben egy egészen új helyzetben találta magát Lewis Hamilton. Már az is csoda, ha a Mercedes dobogóra állhat. Imolában pedig a pontszerzés is bravúrnak számított. A versenyző fejében felmerülhet, hogy jobb lett volna, ha már a tavalyi szezon végén abbahagyja – gondolja az egykori F1-es, John Watson.

“Sajnálom Lewis-t az előző futam miatt. Nem felejtette el egyik napról a másikra, hogyan kell vezetni. A rajtnál kikönyökölték, aztán sem ő, sem a csapata nem tudott sokat kezdeni. Ez fel fogja emészteni Lewist, akit még sosem gyűrt le ilyen mértékben egy csapattárs. Úgy látom, Lewis kezd kiábrándulni. A Formula-1-es versenyzői léttel járó áldozatokat nehezebb elviselni, ha az autó nem jó. Lewis esetében a korából és az újabb érkező fiatalokból adódóan minden évben egyre nehezebb lesz. Fontos dolog tudni, mikor kell kiszállni. Talán egy szezonnal tovább maradt? Lehet, hogy az Angol Nagydíj után gondolkozik el rajta, hogy újra esélyes-e a futamokon és szerez-e dobogókat. Sok minden el kell gondolkodnia. Öregsége jelentős tényező. Nyolcszoros bajnok akar lenni. Talán ez már soha nem jön össze. Talán ez épp most kezd tudatosulni benne.”- árulta el John Watson.