A Mercedes reméli, hogy képes lesz egy lépést tenni a helyes irányba Miamiban. A német istálló még mindig kísérletezik és keresik a megoldást a problémákra.

A Mercedes nehezen kezdte a szezont. Nagyon sok problémájuk van. A legnagyobb fejtörést a pattogás okozza. Szorgalmasan keresik a megoldást a problémákra, és remélik, hogy ezen a hétvégén tehetnek egy lépést előre a fejlődés útján.

“Elég nehéz hétvégénk volt Imolában. George nagyszerű munkát végzett. A negyedik helyen végzett, miután elég hátulról rajtolt. Lewis-nak nem tudtuk megadni azokat az eszközöket, amivel meg tudta volna mutatni valódi sebességét. Több lehetőséget találtunk az autó fejlesztésére…….Miamiban kísérletezni fogunk. Megnézzük, hogy a valóságban is úgy működnek-e, mint a szimulátorban. Remélhetőleg beválnak és a következő futamokon használhatjuk.

George Russell és Lewis Hamilton biztosan nem lazított az elmúlt 10 napban. A csapattal együtt keményen dolgoztak a Mercedes főhadiszállásán.”Mindkét pilóta sok időt töltött a szimulátorban. Mind a ketten a frissítésekkel voltak elfoglalva. A csapat az évek során sokszor megmutatta, mennyire kitartóak vagyunk. A nehéz szezon mindenkit motivált. Szeretnénk a Mercedes visszavinni a rajtrács elejére. Mindenki eltökélt szándéka, hogy megoldja a problémáinkat.”- árulta el Toto Wolff.