Az Alfa Romeo szakembere, Xevi Pujolar reméli, hogy a csapat erős teljesítmény nyúlt Miamiban. Örülne annak, ha az Alfa Romeo a Mclaren-nel csatázna az amerikai városban.

Valtteri Bottas elég jól kezdte az évet új csapatánál, az Alfa Romeo-nál. Imolában az első ötben végzett. A Ferrari és a Red Bull mögött csatázhatott a többiekkel.

A rossz szezonkezdet után úgy tűnik, hogy a Mclaren magára talált. Imolában a harmadik sorból rajtolhattak. Lando Norris pedig felállhatott a pódium harmadik fokára. Eközben Bottas George Russell Mercedesét üldözte. Csapattársa, Zhou Guanyu nem tudott betörni a legjobb 10-be. A kínai pilóta a 15. lett. Xevi Pujolar örülne, ha ezen a hétvégén a Mclaren-ekkel csatázhatnának.

“Szerintünk erősek leszünk. Erősebbek, mint Imolában. A pálya talán jobban fekszik majd nekünk, de mindenki számára kihívást jelent. A szimulátorban láthattuk a pályát, de valójában milyen még nem tudjuk. Mindenki nagy elvárkosat támaszt. Szerintem az Alpine és Mclaren csapattal is küzdhetünk. Ez nagyon biztató számunkra……”- árulta el Xevi Pujolar.