Egy hírek szerint Fernando Alonso ismért felkerült az Aston Martin listájára. Lehet, hogy a négyszeres bajnok, Sebastian Vettel helyére szeretnék a spanyolt szerződtetni?

Alonso 2021-ben két év kihagyás után tért vissza az F1-be. A spanyol pilóta a korábbi Renault csapathoz, az Alpine istállóhoz csatlakozott. Jól kezdte a 2022-es évet. Még akkor is jó a szezonja, ha négy futam után két pont áll a neve mellett. Kétségtelenül a balszerencse is közrejátszott. Szaúd-Arábiában kiesett. Ausztráliában is a pole-ért harcolhatott, de az időmérőn technikai hiba hátráltatta.

Az Aston Martin célja az, hogy az következő évben a címért harcolhassanak. Négy futam alapján eddig a leglassabbnak bizonyultak. Vettel és Stroll csak Imolában tudott pontot szerezni. Az Aston Martin jelenleg távolról sem tűnik olyan istállónak, mely versenyképes lehet a következő futamokon vagy években. Vettel ebbe bele is unhat. Az F1-Insider.com arról számolt be, hogy az Aston Martin felvette a listájára Fernando Alonso-t. A csapat felkészülhet arra, ha Vettel távozna a istállótól. Vettel kijelentette, hogy még nem dönt a jövőjéről.