Zak Brown, a McLaren ügyvezetője nagy dicsértettel illette Lando Norris-t. Szerinte a brit pilóta van olyan jó, mint bárki más a jelenlegi mezőnyben. Csak idő kérdése mikor szerzi meg első futamgyőzelmét.

A Mcalren elég gyengén szerepelt a szezonnyitó Bahrein Nagydíjon. Azóta egy komoly felfelé ívelés figyelhető meg a formájukban, aminek köszönhetően legutóbb már egy dobogós helyet is sikerült szerezniük Imolában. Zak Brown most az F1 Nation podcastben beszélt Lando Norris-ról, akit nagyon megdicsért.

“A véleményem szerint van olyan jó, mint bárki az F1-ben. Hihetetlenül gyors. Ugyanakkor sok gyors pilóta van az F1-ben. Engem inkább az nyűgöz le leginkább vele kapcsolatban, hogy milyen kevés hibát vét. Kis hibákat vétett csak. Egy kis pályaszélesítés, egy elfékezés. Nem sokszor tette falba az autóját, vagy csúszott ki egy kanyarban a nagy nyomás miatt. Ami a puszta természetes tehetségét illeti, abból legalább annyi van neki, mint akárkinek a Forma–1-ben……”- dicsérte Lando Norris-t a McLaren ügyvezetője, Zak Brown.