A Haas technikai igazgatója, Simone Resta azt mondta, hogy a csapat inkább a munkájára koncentrálnak, mint a rivális csapatok panaszkodására.

A korábbi szezonokhoz hasonlóan a Ferrari és a Haas kapcsolatának pontos jellege ismét reflektorfénybe került. A „fehér Ferrarinak” nevezett Haas ebben az évben nagyot fejlődött. A hírek szerint három csapat panaszt tett az FIA-nál. Guenther Steiner csapatfőnök sem tudta visszafogni magát és viccelődött a történteken. “Keményen kell dolgozni az irigységért. Ingyen szánalmat kapsz.”- mondta a Haas csapatfőnöle.

A Haas panaszolásában Toto Wolff a legnagyobb hangadó. Kijelentette, hogy a szabályokat meg kellene újítani. Főleg az olyan szabályokat, melyek két csapat együttműködésére vonatkozik. A Haas technikai igazgatóját továbbra sem zavarják más csapatok panaszai, és úgy dönt, hogy a munkájára összpontosít.

“Tudod, őszintén szólva, engem csak a munkám érdekel. Az a munka, amit az autóval végzünk. Próbálunk javítani az autón, hogy a versenyzőink gyorsabbak lehessenek. Ezek a dolgok más szinten vannak attól, ahol én dolgozom. Ismerjük a szabályokat, amelyeket tiszteletben kell tartanunk. Tiszteletben tartjuk a szabályokat. Haladunk előre. Nincs több hozzáfűzni valóm.”- mondta Simone Resta. Guenther Steiner megcáfolta azokat az állításokat, amelyek szerint a két autó ugyanúgy néz ki. Simone Resta szerint meg lehetne nézni az össze autót. Talán mindegyikben találnánk egy-egy hasonlóságot.