Lewis Hamilton hamarosan elhagyja a Forma-1-et? Martin Brundle szerint a pletykák arról szólnak, hogy a brit kiábrándult az F1-ből és hátat fordít a sportágnak.

Lewis Hamilton az elmúlt évek legrosszabb szezonkezdését tudhatja maga mögött. A hétszeres világbajnok csak egyszer állt a dobogón. Kétszer nem jutott be a legjobb 10 közé. Imolában pedig csak a 13.helyen végzett. George Russell teljesítménye eddig jobb, mint a hétszeres bajnoké. A fiatal brit volt az egyetlen pilóta ebben a szezonban, aki minden futamot az első öt között végzett. Egyre szaporodnak a pletykák, miszerint Hamilton elvesztette motivációját és a versenyzés örömét.

“Hamilton elhagyhatja-e a Mercedest és átszerződik-e egy másik csapathoz? Szerződése a következő év végéig szól. Természetesen nem tudhatjuk, hogy milyen kilépési és teljesítési záradékok vonatkoznak a versenyzőre és a csapatra. Ha egy pilóta és egy csapat már nem akar együtt dolgozni – és nem Lewisról beszélek konkrétan –, vagy egy pilóta vissza akar vonulni, akkor minden szerződés megkötést megkerül. Egy csapat nem akar olyan pilótát, aki a szezon közben azt mondja, hogy elhagyja a csapatát és más istállót keres.”- mondta Martin Brundle a Sky Sports-nak.