Max Verstappen egy interjúban felelevenítette a tavalyi világbajnoki harcot. A Red Bull pilótája egy kisebb üzenetet intézett Lewis Hamilton-nak.

Max Verstappen sokak által vitatott körülmények között, az utolsó pillanatokban happolta el Abu Dhabiban a világbajnoki címet Lewis Hamilton elől. Idén változtak az erőviszonyok. Sokan azt hitték, hogy a kettejük harca folytatódik a 2022-es szezonban is. Nem így lett. Lewis Hamilton négy futamból egyet sem nyert. Sőt, egyszer állhatott dobogón. Verstappen Imolában lekörözte a hétszeres bajnokot. A leintést követően még diplomatikusan reagált. A The Telegraph azonban egy interjú keretein belül ismét felhozta neki az esetet, és ha nem is az volt a célja, hogy odaszúrjon riválisának, George Russell magasztalásával mégis sikerült ezt megtennie.

“Tavaly nagy csatákat vívtunk Lewis-al. Most egy olyan autóban ül, amit nem egyszerű vezetni. Megértem, hogy Lewis-nak nehéz a jelenlegi konstrukcióval teljesítenie. Eközben George a negyedik helyen tud befutni ugyanazzal a géppel. Nem is olyan rossz ez a Mercedes, nem igaz?- árulta el Max Verstappen a The Telegraph szaklapnak.