Carlos Sainz elégedett a Miami Nagydíj kvalifikációs eredményével. Főleg azok után, hogy pénteken összetörte a Ferrarit. A spanyol szerint nehéz futam elé néznek.

A Ferrari pilótája, Charles Leclerc és Carlos Sainz indulhat az első sorból Miamiban. Sainz örül annak, hogy a második sorból várhatja az első Miami Nagydíjat. Ezzel az eredménnyel elégedett, de nem számít egy könnyű futamra. Carlos Sainz egy csodálatos első lila szektorral kezdett és úgy tűnt, hogy gyorsabb lesz a pályán előtte járó és a bajnokságban éllovas csapattársától. Talán a pole is meglehetett volna?

“Tegnap volt egy nagyobb balesetem és vissza kellett szereznem az önbizalmamat, de nyugodt voltam és jó köröket tudtam futni. Nem lett meg a pole, ami nem jó, de a kvalifikáció összességében jó volt. Nem volt eddig hosszú etapom, szóval holnap lesz az első tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Remélem jó lesz és jó munkát tudok majd végezni. A futam nagy kihívás lesz. Jó érzés itt vezetni. Szóval úgy gondolom, hogy jól teljesíthetünk……”- árulta el Carlos Sainz.