Sergio Perez és a Red Bull Racing a napokban leültek a tárgyaló asztalhoz. A mexikói pilóta szerződése lejár és a Red Bull úgy tűnik örömmel folytatná a munkát Perez-el.

A Red Bull tárgyalásokat folytat Perez-el. A mexikói pilóta szerződése az idény végén jár le. A Miami Nagydíj után az F1Hírek a szerződésének hosszabbításáról kérdezte Perez-t. A Red Bull pilótája a következőket mondta:

“Megkezdtük a tárgyalásokat. Nem rohanunk. Nem kapkodunk.”- árulta el Perez. Julian Jakobit, a Perez menedzserét többször is láttuk a Red Bull garázsában és Motorhome-jánál. Vajon Perez lehet a Red Bull legjobb választása?

Perez jelenleg a második Forma-1-es szezonját tölti a Red Bullnál. 2021-ben nem mindig teljesített úgy, ahogy a csapat az elvárta volna. A szezonzáró futamon nagy segítséget nyújtott Verstappen-nek, aki megszerezte első F1-es bajnoki címét. Idén jobban teljesít. Öt futamból egy pole-t is szerzett. Legtöbbször az első négyben találjuk.

A Red Bull több versenyző közül is válogathat. Egyelőre úgy tűnik, hogy a bikák Perez-t nem engedik el. Pedig szerződtethetnék Gasly-t, Tsunoda-t is a 2023-as szezonra.