Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke elég csalódottan nyilatkozott a Miami Nagydíj után. Egyik pilótája sem tudott pontokat szeretni az idei, első hazai futamukon.

Mick Schumacher egy ideig élete első F1-es pontjaiért hajtott. A kilencedik helyen is állt, amikor a biztonsági autós újraindítás után belement Sebastian Vettel Aston Martin-jába. A Haas első szárnya megsérült. Ki kellett állni a bokszba egy újért, így végül csak 15. lett. Magnussen közben több helyet is vesztett. Az újraindítás előtt új abroncsokat kért. Ez a taktika pedig nem volt számára kifizetődő. A verseny végén ráadásul ütközött Lance Stroll-lal

“Miamiban rossz helyzetben voltunk. Mindenki összeszedte magát. Ismét jó helyzetbe kerültünk, majd 10 körrel a vége előtt mindent lehúztunk a lefolyón. Ki ne lenne csalódott egy ilyen hétvége után? Úgy gondolom, hogy csak saját magunkra haragudhatunk. Pontszerző helyen álltunk. Talán mindkét autóval ott lehettünk volna, de az újraindításnál minden odaveszett. Azért is szomorú ez, mert kezdtünk visszajönni, de utána pár apró hiba miatt üres kézzel távozunk. Vagyis nem üres kézzel, mert a végén törött alkatrészeink is lettek…….”- árulta el Günther Steiner.