Romain Grosjean csak akkor térne vissza az F1-be, ha egy top csapat hívná. A francia pilóta azt is elárulta, hogy minden F1-es futamot megnéz. Véleménye szerint izgalmasabbá váltak a száguldó cirkusz.

Romain Grosjean kihasználta, hogy az F1 Amerikában járt. A Haas korábbi pilótája feltűnt a Miami Nagydíj paddock-jában. Természetesen így a sajtó is megtalálta a francia pilótát. Grojsean jelenleg az Andretti színeit képviseli az IndyCarban, de a sajtó érdeklődésére elmondta véleményét az F1 új szabályairól és az idei szezonról, valamint a jövőjére is kitért.

“Szerintem jó munkát végeztek. Szerintem izgalmasabbá vált, sokkal jobban tudják az autók követni egymást, és egyértelműen ezt akartuk látni. Hogy vissza akarok-e jönni? Nem, hacsak nem kapok lehetőséget arra, hogy egy Red Bullban, Mercedesben vagy Ferrariban üljek, de imádom nézni. „Néha beszélek Günther Steinerrel, évente egyszer vagy kétszer. Küldtem neki egy üzenetet, hogy gratuláljak neki ahhoz a munkához, amivel ismét előrébb kerültek a rajtrácson, de egyébként nagyon boldog vagyok ott, ahol jelenleg vagyok. Szeretnék futamokat nyerni. Sokan kérdezik tőlem, hogy szeretnék-e visszatérni a Haashoz, hiszen ők jó munkát végeznek, de én minden hétvégén lehetőséget akarok arra, hogy futamot nyerjek. “- árulta el Romeon Grosjean a RacingNews365 szaklapnak.