Az első Miami Nagydíj rengeteg kritikát kapott. Szurkolóktól és versenyzőktől egyaránt. Max Verstappen elmagyarázta, hogy szerinte mit lehet javítani a Miami International Autodrome-on.

Múlt vasárnap, május 8-án versenyzett a mezőny Miamiban. A rendezők több gonddal szembesültek. Max Verstappen több olyan pontot is megnevezett, ahol a helyszínnek javulnia kellene. Ide értve az aszfalt és a rázókövek minőségét is. A holland szerint nem volt könnyű előzni sem.

“Lehetne egy kicsit jobb is. A verseny elég jól ment. Meglepődtem. A rajtnál megelőztem Carlos-t. Pedig lementem az ideális ívről. A verseny alatt egyre romlott a tapadás. Szaud-Arábiában például jó volt az aszfalt. Pedig az egy is új pálya. Ott elég nagy volt a tapadás. Az ideális íven jó volt a tapadás, de azon kívül nem…..A pénteken megtett négy kör alatt majdnem elájultam, mert túl erősen hajtottam rá a rázókőre. A fejem egyik oldalról a másikra ugrált. Nagyon rázkódtam. Nem erre készültem. Talán az segítene, ha a rázóköveken emelnének.”- árulta el Max Verstappen.