Max Verstappen örül, hogy ebben a szezonban több támogatást kap Sergio Perez-től. A mexikói pilóta jól kezdte a szezont. Sokkal jobban, mint 2021-ben. Ezt Verstappen is észrevette.

Max Verstappen idén harcba szállt a bajnoki címért. Ha 2022-ben is bajnok lenne, akkor már két cím lenne a neve mellett. A hollanp pilóta tavaly új csapattársat kapott. Sergio Perez-nek meg kellett szoknia az új autót és csapatát. Idén sokkal jobban kezdte a szezont, mint tavaly. Ezt a holland bajnok is észrevette.

“Nyilvánvalóan minden évben szeretnél jobbá és jobbá válni, ugye? Sergio-nak ehhez kellett egy jó autó. Szerencsére idén versenyképes autónk van. Az én oldalamról azonban semmi sem változott. Próbálod ugyanezt megtenni. Keveset hibázni. Minden hétvégén a maximálisat nyújtani…..”- kezdte Max Verstappen. Mi a véleménye Perez-ről? Jobban teljesít, mit tavaly ilyenkor? Persze. Sokat segít. Az szabályozás miatt mindenkinek a nulláról kellett kezdenie. Checo sokkal kényelmesebb az autóban. Szóval ez nagyon jó a csapatnak is……”- árulta el a holland bajnok a RacingNews365-nek .