A Miami Nagydíjon mind a két Haas pontot szerezhetett volna. A biztonsági autó fázis után mindkét autó megsérült. Guenther Steiner csalódottságának adott hangot.

Mick Schumacher, a Haas pilótája éppen első F1-es pontjait készült megszerezni a Miami Nagydíjon. Az utolsó körökben barátjával, Sebastian Vettel-el ütközött össze. A Haas első szárnya megsérült. Kiállt a bokszba és az utolsó helyen ért csak célba.

Csapattársa, Kevin Magnussen is több pozíciót vesztett. A verseny későbbi szakaszában a dán incidensbe keveredett Lance Stroll-al. Nem tudta befejezni a futamot. A Haas első hazai futamára készült és elég reménykeltő eredményt értek el a szombati időmérőn. Kettős pontszerzést halasztottak el a vasárnapi futamon. Guenther Steiner csalódottan nyilatkozott.

“Pontot szerezhettünk volna, de a futam végén minden remény elszállt. Senkit nem hibáztathatunk. Csak magunkat. Nem vagyunk a pilóta helyzetében, de nyilván nem veszthetünk így pontokat. Kevin be akart jönni a bokszba. Mi azt javasoltuk, hogy ne álljon ki. Azt mondta erre, hogy jobb gumikat szeretne. A futam után azt mondta: “”Az én hibám, nem kellett volna”. A tempónk jó volt, de ki kell minden lehetőséget használni. Ez egy elszalasztott lehetőség volt. Nagyon csalódott vagyok, mert néhány hiba miatt pontokat vesztettünk…..”- mondta Guenther Steiner az Autosportnak.