Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke szerint Mick Schumacher-nek az eddiginél többet kell nyújtania. Úgy véli, hogy a hétszeres bajnok hamarosan megszerzi első F1-es pontjait.

Kevin Magnussen a 2022-es évben eddig három alkalommal is pontot szerzett. Mick Schumacher, a dán csapattársa egyelőre továbbra sem tudott a legjobb tíz között zárni. Ezzel már a sajtó is elkezdett komolyan foglalkozni. Günther Steiner-t is megtalálták ezzel a kérdéssel.

“Nem mondhatom, hogy nagyot lépett előre a tél folyamán. Azt hiszem, az idei évre van egy referenciája. Szóval volt oka annak, hogy visszavettük Kevint. Tudjuk, hogy Mick mire képes. Mindenki tudja, hogy jó versenyző. Csak fel kell nőnie egy szintre. Ezt ő is tudja, és jó lehetősége van erre. Egyszer majd élni fog vele, remélhetőleg előbb, mint utóbb. Szeretnénk, ha ő is pontokat szerezne, másokhoz hasonlóan. Folyamatosan fejlődik. Idén azt mondtam neki, hogy minél feljebb kerülünk, annál kevesebb lesz a levegő. Egyre nehezebb lesz, minél előrébb kerülünk a tabellán. Nem könnyű bekerülni a pontszerzők közé, mert sok jó ember és sok jó csapat van ott, szóval remélhetőleg hamarosan megszerezheti az első pontját.”- mondta Günther Steiner a RacingNews365.com szakoldalnak.