George Russell sorozatban a negyedik versenyen ért előbb célba, mint Lewis Hamilton. A hétszeres bajnok elmondta véleményét az ifjú brit teljesítményéről.

Lewis Hamilton kifejtette véleményét George Russell teljesítményéről, miután csapattársa Miamiban ismét a hétszeres bajnok előtt végzett.

Russell profitált abból, hogy a Safety Car pályára gurult. Hamilton kint maradt a kopottabb, keménykeverékű gumikon. Ez lehetővé tette Russellnek, hogy a verseny utolsó szakaszaiban megelőzze Hamilton-t. Russel az ötödik, Hamilton a hatodik helyen zárt. A hétszeres bajnok így értékelte Russell teljesítményét.

“George nyilvánvalóan nagyszerű munkát végzett az első futamon. A legideálisabb gumin rajtolt. Visszagondolva én is rajtolhattam volna a kemény gumin. George ismét nagyszerű munkát végzett. Értékes pontokat szerzett. Ötödik, hatodik helyen zártunk és értékes pontokat szereztünk a csapatnak. Ami az előzést illeti. Tisztességes volt. Frissebb abroncsai voltak. Így kicsit könnyű dolga volt…….”- árulta el Lewis Hamilton a RacingNews365.com -nak.

.