Lewis Hamilton úgy véli, hogy a jövőbeni siker még nagyobb értékű lesz, ha a Mercedes képes lesz megoldani az autóval kapcsolatos problémákat.

Lewis Hamilton elmagyarázta, hogy miként próbálja figyelmen kívül hagyni a negatívumokat. Azt is elárulta, hogy miből merít ihletet a 2022-es szezon nehéz kezdete után.

Tavaly még a Red Bull-al vívtak nagy csatát a bajnoki címért. A 2022-es szabály módosítások nem jöttek jól a német gyártónak. Hamilton nem tud a győzelemért harcolni. Kemény kihívással állnak szembe. Az autó tempója nem megfelelő ahhoz, hogy nyerjenek és még George Russell is több pontot tudott eddig szerezni. 23 ponttal szerzett többet, mint Hamilton. Miami Nagydíj hétvégéjén Hamiltont megkérdezték, hogy a számára nehéz szezonban miből merít erőt.

“Szétnéztem magam körül és megpróbáltam figyelmen kívül hagyni a negatívumokat, amiket láttam. Igazából nem igazán olvasom a híreket. Nagyon sokan szurkolnak nekem. Ezért soha nem adom fel. Imádok a Mercedesszel együtt dolgozni. Egy csapatban lenni olyan emberekkel, akikkel közös a cél. Mindenki lelkesíti a másikat. Hihetetlen, hogy mindenki támogatott ezekben a nehéz időszakokon. A leghihetetlenebb időszakokat éltük át együtt. Pár rossz verseny nem fog megállítani minket. Ettől még jobb íze lesz a győzelemnek, ha visszatérünk az élre. Biztos vagyok abban, hogy sikerül.”- árulta el Lewis Hamilton a RacingNews365.com szakoldalnak.