Max Verstappen idén úgy versenyez, mintha tavaly nem történt volna semmi. A holland pilóta talán még motiváltabb, mint 2021-ben volt. Voltak, akik azt hitték a tavalyi siker után csökken a motivációja.

Max Verstappen tavaly megnyerte első bajnokét. Ennek ellenére még nagyobb a motivációja. Szeretne még több sikert elérni a száguldó cirkuszban.

A 2022-es F1-es szezon első öt nagydíjából hármat megnyert. Verstappen a második helyen áll Charles Leclerc mögött. Ha nem esett volna ki Bahreinben vagy Ausztráliában, akkor minden bizonnyal most ő vezetné az egyéni tabellát. Mit szeretne elérni még az F1-ben? Erre Verstappen így válaszolt:

“Már mondtam, hogy a célom a bajnokság megnyerése volt. Ha még többet nyerek, az csak bónusz és elvezni fogom. Nem úgy van az, hogy „Most nyertem egy bajnokságot, úgyhogy menjünk bulizni ide, és menjünk bulizni oda” lés nem csökkent a motivációm. Azt hiszem, hogy még motiváltabb vagyok. Szeretném újra érezni azt, amit tavaly az utolsó futam után éreztem. Úgy gondolom, hogy minden hétvégét ki kell élvezni……”- árulta el Max Verstappen Racingnews365.com szoldalnak.