Sergio Perez és a Red Bull közötti szerződés az év végén lejár. Egyes hírek szerint a felek már tárgyalóasztalhoz ültek, de még várnak a hosszabbítással. Christian Horner nem akar sietni, de kijelentette, hogy eddig elégedett a mexikói pilóta teljesítményével.

Sergio Perez szerződése 2022 év végén lejár. Max Verstappen csapattársa továbbra is a legjobb csapatban szeretne versenyezni. Perez és a Red Bull között már folynak a tárgyalások. Ezt a hírt Miamiban is megerősítették. Hogy meghosszabbítják-e Perez szerződését? Nem tundi. Az idő majd eldönti. Christian Horner csapatfőnök elégedett a mexikói teljesítményével.

“Nagyon magas szinten versenyez. Checo fantasztikus munkát végez. Idén jobban érzi magát a csapatban. Úgy gondolom, hogy az autó idén jobban megfelel neki. Elégedettek vagyunk az általa végzett munkájával, de még csak pár futamon vagyunk túl. Még nagyon a szezon elején tartunk. Nem sietünk el semmit.”- árulta el Christian Horner. Perez mellett több jelölt is van a Red Bull listáján.