A konstruktőri bajnoki címért idén a Red Bull és a Ferrari között folyik a csata. A harmadik helyen a Mercedes áll. Tom Coronel szerint a Red Bullnak erősebb pilótapárosa van. Mégis úgy véli, hogy Carlos Sainz jobb csapattársa lenne, mint Perez.

Ki lesz a Forma-1 világbajnoka 2022-ben? Ez az a kérdés, amit még most nehéz lenne megjósolni is. A konstruktőri bajnoki címért folyó csata is izgalmasan alakul.

Melyik csapatnak van a legerősebb pilótapárosa? Tom Coronel, Ruud Dimmers és Joris Mosterdijk éppen erről beszélgettek. Vajon a Red Bullnak van-e a legerősebb duója a rajtrácson?

Ruud Dimmers: “Szerintem Russell és Hamilton nagyon erősek. De a Leclerc-Sainz páros is erősnek tűnik. Csak sok hibát követnek el. Verstappen és Perez is nagyon jó. Talán Max-nak van a legerősebb csapattársa. Ha választanom kellene, a Red Bull-ra szavaznék.

Tom Coronel: Max a legerősebb. Az idei autó jobban fekszik Perez-nek. Ez az eredményeit is jobbá teszi. Szóval, igen. Egyetértek. Verstappen és Perez a legerősebb páros a rajtrácson.

Verstappen mellé kit szerződteténének?

Ruud Dimmers szerint Russell és Norris egy csapatban nagyon erős lenne, de Verstappen mellé mást szerződtetnének. Tom Coronel, Ruud Dimmers szerint Carlos Sainz jobban járna a Red Bull, ha Perez helyére a spanyolt szerződtetnék. Természetesen erre nincs lehetőség, mivel Sainz 2024-ig biztos a Ferrari pilótája lesz.